Upplev kraften av mindfulness

“Patrik har ett sätt som direkt får en att känna sig avslappnad. Deltog på en av hans kurser och det var den kanske bästa investeringen jag gjort!” – Malou

8 tillfällen
Kursstart: 17 oktober
Tisdagar kl. 20:00 – 21:30, ONLINE
Pris: 1800:-

GE DIG SJÄLV EN GÅVA I HÖST 💚

Mindfulness ger oss verktyg att hantera och reglera stress på ett djupgående plan. Under 8 tillfällen lämnar vi krav och prestation och lägger grunden för ökad medvetenhet och glädje i livet.

EN TID ATT LANDA I DITT VARANDE

Vi är ofta så upptagna med att göra och prestera att vi glömmer av vårt Varande. Vi kommer att använda oss av olika verktyg och tekniker för att hitta tillbaka till det inneboende lugn och välbefinnande som redan finns inom oss.

EN KURS SOM LÄGGER GRUNDEN TILL LIVSLÅNGT LÄRANDE

Mindfulness handlar om att hitta tillbaka till vårt naturliga tillstånd där vi inte går i krig med våra upplevelser. Vi lär oss att agera från en plats av lätthet och acceptans. Varje tillfälle bjuder på olika teman men samtliga innehåller:
 
  • MEDITATION och tekniker för att landa i vårt Varande. Du kommer få en stabil grund för att kunna meditera på egen hand mellan och efter tillfällena.
  • RÖRELSER som främjar närvaro, välbefinnande och kroppsmedvetenhet. Att leva med mindfulness är att vara fullt förkroppsligad.
  • TEMA. Vi går igenom olika teman för att öka vår förståelse för mindfulness och hur vi kan applicera dessa verktyg i våra liv.
  • GEMENSKAP & REFLEKTION. Vi lär oss metoder för djupt lyssnande och autentiskt relaterande. Vi får chansen att reflektera och bygga gemenskap i små grupper.
 

PRIS OCH ANMÄLAN

1800 SEK

MÖT DIN INSTRUKTÖR

Denna uppskattade kurs leds av Patrik Hansson som brinner för att dela kraftfulla verktyg som hjälper oss landa i vårt Varande. Han är utbildad mindfulness- och meditationslärare, qigonginstruktör samt friskvårdsguide.

Läs mer.