Hej!

Jag heter Patrik och har genom egna upplevelser en stark övertygelse om meditationens förmåga att transformera destruktiva vane- och beteendemönster och hjälpa oss hitta hem till oss själva.

Denna övertygelse har lett mig till att lämna en 10 årig internationell karriär som produktledare inom IT-branchen och starta Frameless Meditation. Jag drömmer om att dela med mig av de lärdomar och insikter jag fått från min inre resa och vara en del i att sprida välbeprövade och fungerande läror och verktyg – både från uråldriga visdomstraditioner och modern vetenskap.

Certifiering

  • Mindfulnessintruktör
  • Friskvårdsguide
  • Pågående certifiering inom Vipassanā-traditionen (“Buddhistisk insiktsmeditation”). 2-årsprogram MMTCP under Jack Kornfield och Tara Brach (University of California, Berkley)
  • Pågående certifiering inom Zen Coaching
  • Pågående certifiering inom TCM, qigong och zen meditation
  • “Buddhism and Modern Psychology” från Prinston University

En pågående resa

Mitt driv att dela med mig kommer från mitt eget utövande och konstanta lärande genom meditation, kurser, böcker och spirituella lärare. Men kanske allra mest genom de lärdomar och medkänsla som utvecklats genom de utmaningar jag mött i livet.
Jag har många års erfarenhet inom Vipassanā-meditation och har spenderat över 40 dagar i meditationsretreats. Jag har studerat Tibetansk Buddhism sedan 2016, inklusive retreat i Indien med Allan Wallace och träningsprogram (online) med Reginald Ray och Pema Chödrön. Jag har prakiteserat yoga sedan 2012 och har genomgått träning inom Wim Hof-metoden.
För professionell bakgrund, spana in min LinkedIn-profil.

Jag ser fram emot att höra från dig!