Vi hittar svaren i nuet

Vi har alla en inneboende vishet och förmåga att hitta vår inre sanning. Men ibland behöver vi stöd för att återupptäcka de delar av oss själva som blivit bortglömda och undangömda. Jag kombinerar medveten närvaro med coaching för att stödja dig på din personliga resa.

⭐⭐⭐⭐⭐
Patrik är en flexibel och skicklig coach med en unik inblick i hur själ och vardag hänger samman som jag upplever att många terapeuter saknar. Jag kan varmt rekomendera att ta del av Patriks fantastiska förmåga att få en att öppna ögonen för nya intryck som får vardagen att bli lugnare och mer givande.

– Ola

⭐⭐⭐⭐⭐

Patrik tillät mig vara precis där jag är då jag haft en tuff period. Han tillät mig dra nytta av min process istället för att ställa krav. Hur jag fått växa! Självutveckling på en ny nivå!

– Sara

⭐⭐⭐⭐⭐
It was a lovely experience. Patrik is very warm and inviting and I felt safe from the first moment. The main benefit was the felt connection with Self and exploration of inner child dynamics. Patrik’s energy and guidance was most supportive.

– Meg

⭐⭐⭐⭐⭐
Så nöjd! Kände mig sedd, lyssnad på och mött genom hela samtalet. Jag fick energi och nya idéer till mina utmaningar i livet. Kommer gärna igen!

– Mikaela

"Det vi längtar efter finns redan inom oss"

Ett sätt att vara

Zen Coaching är en kraftfull coachingmetod och ett förhållningssätt till livet som stödjer en djupgående resa mot vår innersta längtan. Genom att lära oss tillåta våra upplevelser stärker vi kontakten med vårt sanna Jag. 

Du är redan hel

Tänk om ingenting saknas? Snarare än att sträva efter att förbättra dig hittar vi tillbaka till det som redan är här. Genom fokus på vår inre upplevelse i nuet kommer svar och lösningar obesvärat. Detta är vad Daoister kallar “Wu Wei”.

Djupa rötter

Zen Coaching är en pragmatisk approach som är inspirerad av mästare som Marshall B Rosenberg, Thich Nhat Hanh, A.H. Almaas, Osho och moderna coachingmetoder. Läs mer om de fem principerna här.

Läs mer

Att plötsligt inse vår sanning

Det är befriande att se igenom begränsande tankemönster och föreställningar vi tagit för givet. Dessa insikter gör det möjligt att skapa förändring på djupet och leva i linje med vår  sanna längtan.

Min passion är att vara ett stöd i denna process av självförverkligande. Jag är inte här för att hjälpa eller fixa. Min intention är att skapa en trygg atmosfär för dig att utforska din inre sanning. Jag guidar dig till kroppslig avslappning där allting är välkommet. Min erfarenhet är att denna typ av stöd kombinerat med meditation och kroppsnärvaro är centralt för att återupprätta kontakten med oss själva – en kontakt som ligger till grund för vårt välbefinnande och personliga utveckling.

Empatisk kontakt

Det som händer inom dig kommer framför tekniker och idéer om hur det “ska” vara. Jag försöker inte fixa dig utan finns med som stöd på din resa genom kärleksfull närvaro och nyfikenhet – oavsett vad som dyker upp.

Alla delar är välkomna

Djupare förändring sker först när vi kan se, välkomna och förstå alla delar av oss själva. För detta behöver vi trygghet och avslappning. Jag bjuder in till meditativ närvaro som ger dig djupare kontakt med alla delar av dig själv.

Direkt till kärnan

Genom ärlighet och närvaro stärker du kontakten med din inre längtan och ditt naturliga varande. Det som du upplever som “mitt sanna jag”. Därifrån kan du med klarhet se vad som kommer i vägen och hittar obesvärat vägar till den den förändring du söker.

Praktiska verktyg

Jag ger dig personlig vägledning och kraftfulla verktyg såsom inquiry, meditation, focusing, kroppsmedvetenhet, adning, energiarbete och rörelse.

Mellan tillfällen får du stöd att etablera en personlig praktik för djupgående transformation.

Läkande integration

Genom djup kroppslig avslappning och närvaro får du tillgång till delar som är svåra att nå på egen hand. Genom kärleksfull guidning får du stärkt relation till ditt “inre barn”. Denna process hjälper dig också att integrera djupa känslor och släppa taget om trauman som sitter i kroppen.

Redo för en sann investering i dig själv?

Transformativt coachingprogram:

– 10 coaching-sessioner
– Personlig praktik och övningar mellan gångerna
– Stödsamtal mellan sessionerna

1 session (60 min) 850 SEK. Gäller online eller hos mig i Kungälv. Vid coaching i Göteborg tillkommer eventuell kostnad för lokal och resa.

VÄCKER DETTA NÅGOT INOM DIG?

Då är du välkommen att höra av dig och boka in ett första samtal.

 

Fler omdömen:

Patrik tillät mig vara precis där jag är då jag haft en tuff period. Han tillät mig dra nytta av min process istället för att ställa krav. Hur jag fått växa! Självutveckling på en ny nivå!

– Sara

Patrik är en mycket duktig lyssnare som efter att ha lyssnat kommer med bra förslag. Vi ringade in problemet och fokuserade på det genom att göra mig mer uppmärksam… Jag kan rekommendera Patrik som coach och att använda meditation som ett hjälpmedel.

– Jan-Christer

Tydligt och bra coach. Bra sammanfattningar av situationer och det som kommer. Jag kan verkligen rekommendera fler att använda denna möjlighet.

– Stefan

The session was incredible! It gave me insights and strenght to stand up for myself and my boundaries. Supportive mirroring and summarisation. Nice to find a way to expand in such an easy way – profoundly good!

– Anonymous

Sessionen gav mig ett avslappnat lugn. En tid att landa i kroppen. Att få insikter och bekräftelse. Bli påmind om det jag innerst inne vet men inte alltid lever efter.

– Elina

It was a really great session – thanks! Very supportive in helping me accept my fear and sit with it and understand that it needs to be there as well as other feelings – it made a great difference! I found it supportive to find a key quote and intention that I bring with me from the session.

– Ragnhild

5/5! Energin, spacet som Patrik skapade och de frågor han ställde var “on point” för att jag skulle ta mig framåt i min situation. Tack!

– Anders

Sessionen var väldigt fin och tillåtande och klargörande. Det var så hjälpsamt att tydliggöra insikter om mönster. Att se att jag kan göra på ett nytt sätt. Att bli sedd i det utan dömande. Att jag vill älska på ett nytt sätt. Det var stödjande att bli uppmuntrad att känna och sitta med känslan, att uppleva hur allting som kommer upp är viktigt. Tack Patrik, det vat ett så fint space du skapade som jag fick sitta i. Tack för att du såg mig och lät mig ta plats. Jag är glad för att jag kom hit.❤️

– Pia

This session was transformative, supportive and loving. I felt much more at ease, relaxed and open afterwards. Patrik was gentle and caring. He adapted his approach based on my answers, giving enough time for me to process heavy emotions. Thank you!

– Viestues

The first thing I noticed was your energy. There is an inner stillness emanating, which supports my sense of safety as a client. You have an awareness and attunement which allows me to stay in presence.

– Robin

This was eye opening! It gave me self-dependence and the ability to reflect. I am GRATEFUL that you are doing this.

– Signe

The session was really supportive. It helped me to come into my adult self. It gave me space for honesty – for both me and my partner to share equally. It was really supportive to allow laughter and presence for both of us.

– Anonymous (couples coaching)