En dag i tystnad och stillhet

 Skogsbad och naturvandring med yoga, mindfulness & lunch på Garveriet

 

Ta chansen att delta på denna dag där du får landa i dig själv och utveckla verktyg för välmående och närvaro i livet! Genom medvetna rörelser och närvaro i den vackra naturen hittar vi inre frid och harmoni.

DU ÄR REDAN HEL

Inre frid och glädje är inget vi skapar eller uppnår genom prestation – de är kvalitéer som finns naturligt inom oss alla från födseln. Under denna förmiddag hittar vi sätt att påminna oss om det vi redan vet djupt inom oss.
 
Yoga, mindfulness och skogsbad är metoder som ser till att hela människan mår bra, både i kropp, sinne och själ. Det är fantastiska verktyg som skapar tid och rum att bara få vara. Under denna förmiddag lämnar vi prestation och letar oss tillbaka till en inre ro och vetskap om att vi är tillräckliga precis som vi är.

Inga specifika förkunskaper krävs – varmt välkommen precis som du är!
 

FORSKNINGEN ÄR TYDLIG

Yoga, skogsbad och mindfulness…
 
… har positiva effekter på stress, utmattning, högt blodtryck, migrän, och en lång rad andra hälsoproblem
… ger ökad förmåga till uppmärksamhet och koncentration
… ger bättre sömn och återhämtningsförmåga
… har positiv effekt på oro/depression och ger bättre självkänsla
… ger ökad insikt i hur andningen påverkar vårt mående och ger därigenom ökad kunskap om hur vi kan ta hand om oss själva
 

DAGENS UPPLÄGG

Vi börjar dagen med ett yogapass med Cecilia (inom- eller utomhus beroende av väder). Yogapasset fokuserar på vårt viktiga andetag och mjuka rörelser på kroppens villkor med inspiration från naturen.
 
Därefter ger vi oss ut på en naturvandring genom Säveåns vackra dalgång. Längs vägen kommer Patrik att guida och bjuda in till skogsbad där vi genom stillsamhet och nyfikenhet låter naturen påminna oss om vårt naturliga tillstånd av varande, bortom prestation och strävan.
Du kommer också få en introduktion till mindfulness som förhållningssätt för inre lugn och ökad livskvalitet. Vi lär oss en enkel och kraftfull meditationsteknik och sitter tillsammans i stillhet.
 
Lagom till lunchtid anländer vi till härliga Garverier i Floda där vi avslutar dagen med lunch, reflektion och integration så att du kan möta hösten med laddade batterier.
 

TID OCH PLATS

Lördag 3 september kl. 09:00 – 14:00
 
Start: Hillefors Grynkvarn i Stenkullen, kl 09
Avslut: Garvertiet i Floda, kl 14
 
Under dagen tar vi oss genom vackra Säveåns dalgång och vandrar längs med en av Gotaledens absoluta höjdpunkter, sträckan Stenkullen till Floda. Vi avslutar med en lyxig lunch på Garveriet. Efteråt kan du enkelt promenera eller ta pendeltåget en hållplats tillbaka till Stenkullen.
 

INVESTERING

Early bird rabatt! Boka senast 15 juli och betala endast 690 kr (ordinarie pris: 890 kr)
 
I priset ingår:
– Yogapass och djupavslappning
– Skogsbad och naturvandring
– Mindfulness-föreläsning och guidad meditation
– Lunch på Garveriet inklusive sallad, bröd och kaffe
– PDF med material för att kunna träna vidare på egen hand
 

RESERVERA DIN PLATS

Begränsat antal platser – först till kvarn!
 
Följ länken för att registrera dig: https://forms.gle/Y5dotCGKBcPkgv6s7
 

MÖT DINA INSTRUKTÖRER

Cecilia driver företaget Friskvårdsyoga med bas i Hillefors Grynkvarn, Stenkullen. Hon är diplomerad yogalärare inom en rad olika yogaformer och guidar sina deltagare med omtanke och värme in i inkännande yoga där andetaget får stort utrymme. Hon har sin bas inom MediYoga- medicinsk yoga. Cecilia vill hjälpa människor att återfå en djupare kontakt med sig själva, sin egen kropp och inre kärna och därmed finna balans mellan kropp, sinne och själ.
 
Patrik är mindfulness- och giqonglärare med lång erfarenhet inom en rad olika meditationstraditioner. Han är också diplomerad frisvårdsguide som gillar sig i naturen där han också håller kurser och guidade turer i naturupplevelser. Patrik har en internationell karriär inom IT-branschen bakom sig och håller numera föreläsningar och kurser inom meditation och Mindfulness. Han studerar också ett tvåårigt program som meditationslärare på University of California.
 
TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG FÖR MER INFORMATION
 
Cecilia – Friskvårdsyoga
www.friskvardsyoga.se
friskvardsyoga@gmail.com
0769 – 475556
 
Patrik – Frameless meditation
https://framelessmeditation.se/
patrik@framelessmeditation.com
0730 – 620640

Vad andra säger om Frameless Meditation