Bli diplomerad mindfulnessinstruktör

Unna dig en mindfulnessutbildning du inte kommer ångra!

Unikt samarbete med iLivEra

Nästa kursstart i Göteborg – 4:e februari 2023!

Kanske har du funderat på att utbilda dig till stresscoach, livscoach eller samtalsterapeut med inriktning på stress? Denna populära utbildning till diplomerad mindfulnessinstruktör passar dig som är nyfiken på personlig utveckling och mindfulness för egen del och för dig som vill arbeta som mindfulnessinstruktör.

Tillsammans mer iLivEra håller jag denna utbildning som du verkligen kan använda dig av efteråt oavsett om du går för din egen skull eller om du vill jobba som instruktör. Du får verktyg och fördjupad förståelse som påverkar ditt privata liv positivt. Du får också en stabil grund och trygghet att arbeta som instruktör efter utbildningens slut. Kanske vill du skapa ökad medvetenhet på arbetsplatsen, arbeta med egna klienter, eller kombinera arbete som samtalsterapeut, yogalärare, holistisk hälsocoach osv med inriktning på mindfulness, medveten närvaro och stresshantering.

Utbildningen är baserad på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts.

Utbildningen sker i en liten, trygg grupp med möjlighet att ge dig svar på alla frågor. Dessa utbildningar till Diplomerad Mindfulnessinstruktör får alltid högt betyg. iLivEras enormt uppskattade kompletta ledarupplägg för att hålla egna grundkurser ingår. Läs mer vad som ingår längre ned!

Plats & Tid:

Göteborg: Amoeba, Tredje Långgatan 13B

6 heldagar, kl 9:00-15:30:

4-5 februari (lör-sön)
4-5 mars (lör-sön)
1-2 april (lör-sön)

Investering:

Pris 14 500 kr, inkl moms för privatpersoner, exkl för företag eller om du ska ta det på ditt företag och behöver kvitto. Mindfulness räknas som friskvård och är avdragsgillt enligt Skatteverket.
Delbetalning möjlig läs mer här >>

Mer info

Varmt välkommen!

/ Patrik och iLivEra

Vad andra säger om Frameless Meditation