Bli diplomerad mindfulnessinstruktör

Unna dig en mindfulnessutbildning du inte kommer ångra!

Unikt samarbete med iLivEra.

Kanske har du funderat på att utbilda dig till stresscoach, livscoach eller samtalsterapeut med inriktning på stress? Denna populära utbildning till diplomerad mindfulnessinstruktör passar dig som är nyfiken på personlig utveckling och mindfulness för egen del och för dig som vill arbeta som mindfulnessinstruktör.

Tillsammans mer iLivEra håller jag denna utbildning som du verkligen kan använda dig av efteråt oavsett om du går för din egen skull eller om du vill jobba som instruktör. Du får verktyg och fördjupad förståelse som påverkar ditt privata liv positivt. Du får också en stabil grund och trygghet att arbeta som instruktör efter utbildningens slut. Kanske vill du skapa ökad medvetenhet på arbetsplatsen, arbeta med egna klienter, eller kombinera arbete som samtalsterapeut, yogalärare, holistisk hälsocoach osv med inriktning på mindfulness, medveten närvaro och stresshantering.

Utbildningen är baserad på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts.

Utbildningen sker i en liten, trygg grupp med möjlighet att ge dig svar på alla frågor. Dessa utbildningar till Diplomerad Mindfulnessinstruktör får alltid högt betyg. iLivEras enormt uppskattade kompletta ledarupplägg för att hålla egna grundkurser ingår. Läs mer om de olika alternativen nedan!

Diplomerad mindfulnessinstruktör - BOHUSLÄN - 3 HELGER

Just nu 3 500 kr rabatt!

Utbildningarna i Aröd inkluderar delat boende och mat i kurspriset! Dessa dagar utbildar du dig till mindfulnessinstruktör och får samtidigt möjlighet att logga ut från din vardag, “bara vara” och djupdyka i mindfulness och i dig själv. Utbildning och retreat i ett helt enkelt!

6 utbildningsdagar på plats (intensivvecka eller 2+2+2 dagar)

Diplomerad mindfulnessinstruktör - ONLINE - 3 HELGER

Just nu 2 500 kr rabatt!

Distansutbildning Online. Vi ses i grupp via dator. 6 utbildningsdagar (2+2+2) eller intensivvecka.

Alla startdatum och länk till anmälningsformulär finns på iLivEra's hemsida, länk nedan.

VARMT VÄLKOMMEN!

Mer info på iLivEra’s hemsida.

⭐⭐⭐⭐⭐

Den här kursen har varit helt fantastisk rakt igenom och jag är också mäkta imponerad över upplägget online. Uppenbarligen går det att genomföra utbildningar också online, vilket jag var lite osäker på innan den här kursen. Men jag tror att vi har att tacka den lilla gruppen för det också, det blir enklare att komma till tals i en mindre grupp.

– Anonym

⭐⭐⭐⭐⭐
Deltog under 2020 i en av hans kurser och det var den kanske bästa investeringen jag gjort!​

– Malou

⭐⭐⭐⭐⭐
Denna utbildningen var inte som jag tänkt mig. Den var bättre än vad jag någonsin kunnat drömma om!

– Sara

⭐⭐⭐⭐⭐

Ett stort, stort tack, Patrik, för ditt ledarskap och din närvaro som alltid var väldigt påtaglig. Din närvaro och din värme kommer jag att bära med mig. Du är duktig på det du gör.

– Jonathan

Varmt välkommen!

/ Patrik och iLivEra

Vad andra säger om Frameless Meditation