Vi hittar svaren i nuet

Vi har alla en inneboende vishet och förmåga att hitta vår inre sanning. Men ibland behöver vi stöd för att återupptäcka de delar av oss själva som blivit bortglömda och undangömda. Jag kombinerar medveten närvaro med coaching för att stödja dig på din personliga resa.

⭐⭐⭐⭐⭐
Patrik är en flexibel och skicklig coach med en unik inblick i hur själ och vardag hänger samman som jag upplever att många terapeuter saknar. Jag kan varmt rekomendera att ta del av Patriks fantastiska förmåga att få en att öppna ögonen för nya intryck som får vardagen att bli lugnare och mer givande.

– Ola

⭐⭐⭐⭐⭐
Dessa samtal har hjälpt mig både i min vardag och i mina tankar om livet.

⭐⭐⭐⭐⭐
The first thing I noticed was your energy. There is an inner stillness emanating, which supports my sense of safety as a client. You have an awareness and attunement which allows me to stay in presence.

– Robin

⭐⭐⭐⭐⭐
Så nöjd! Kände mig sedd, lyssnad på och mött genom hela samtalet. Jag fick energi och nya idéer till mina utmaningar i livet. Kommer gärna igen!

– Mikaela

"Det vi längtar efter finns redan inom oss"

Ett sätt att vara

Zen Coaching är en kraftfull coachingmetod och ett förhållningssätt till livet som stödjer en djupgående resa mot vår innersta längtan. Genom att lära oss tillåta våra upplevelser stärker vi kontakten med vårt sanna Jag. 

Du är redan hel

Tänk om ingenting saknas? Snarare än att sträva efter att förbättra dig hittar vi tillbaka till det som redan är här. Genom fokus på vår inre upplevelse i nuet kommer svar och lösningar obesvärat. Detta är vad Taoister kallar “Wu Wei”.

Djupa rötter

Zen Coaching är en pragmatisk approach som är inspirerad av mästare som Marshall B Rosenberg, Thich Nhat Hanh, A.H. Almaas, Osho och moderna coachingmetoder. Läs mer om de fem principerna här.

Läs mer

Att plötsligt inse vår sanning

Det är befriande att se igenom begränsande tankemönster och föreställningar vi tagit för givet. Dess insikter gör det möjligt att skapa förändring på djupet och leva i linje med vår  sanna längtan.
Min passion är att vara ett stöd i denna process av självförverkligande. Jag är inte här för att hjälpa eller fixa. Min intention är att skapa en trygg atmosfär för dig att utforska din inre sanning. Min erfarenhet är att denna typ av stöd kombinerat med meditation och kroppsnärvaro är centralt för att återupprätta kontakten med oss själva – en kontakt som ligger till grund för vårt välbefinnande och inre potential.

Empatisk kontakt

Det som händer inom dig kommer framför tekniker och idéer om hur det “ska” vara. Jag försöker inte fixa dig utan finns med som stöd på din resa genom närvaro och nyfikenhet.

Alla delar är välkomna

Djupare förändring sker först när vi kan se, välkomna och förstå alla delar av oss själva. För detta behöver vi meditativt lyssnande och kontakt med kroppen.

Direkt till kärnan

Vi stärker kontakten med din inre längtan och ditt naturliga varande. Därifrån kan du med klarhet se vad som kommer i vägen och hittar obesvärat vägar till den den förändring vi söker.

Praktiska verktyg

Som hjälper oss tillbaka till vårt naturliga varande: inquiry, meditation, focusing, kroppsmedvetenhet, energiarbete och rörelse.

Läkande integration

Av emotionella ärr och stärkt relation till ditt “inre barn” (NVC och trauma-informerad coaching).

Vi möts på dina villkor

Online eller centrala lokaler i Göteborg.
Börja med ett enskilt tillfälle med möjlighet att köpa coachingpaket om 5 eller 10 tillfällen.
Kolla BokaDirekt för mer info och priser.

VÄCKER DETTA NÅGOT INOM DIG?

Då tycker jag du ska höra av dig och boka in ett första samtal där vi tar reda på om detta är en coaching-relation att utveckla!
Fler omdömen:

Patrik tillät mig vara precis där jag är då jag haft en tuff period. Han tillät mig dra nytta av min process istället för att ställa krav. Hur jag fått växa! Självutveckling på en ny nivå!

– Sara

Patrik är en mycket duktig lyssnare som efter att ha lyssnat kommer med bra förslag. Vi ringade in problemet och fokuserade på det genom att göra mig mer uppmärksam… Jag kan rekommendera Patrik som coach och att använda meditation som ett hjälpmedel.

– Jan-Christer

Tydligt och bra coach. Bra sammanfattningar av situationer och det som kommer. Jag kan verkligen rekommendera fler att använda denna möjlighet.

– Stefan